MOOI HÈ...ALLES

HARTELIJK HOOI

9 juli 

Het is zover...ik begin met de eerste etappe van mijn expeditie. Ik hoef er niet ver voor te gaan, ga gewoon in mijn eigen omgeving op (ontdekkings-)reis. Deze eerste tocht zal zeker een paar dagen vragen en ik ga mijn ogen goed gebruiken: zien wat ik meestal niet zie.

Het is vandaag te warm om eropuit te trekken, dus dwaal ik over eigen terrein. Het is hooitijd en tenslotte hooien we maar een keer per jaar.

Het gras is gemaaid, geschud en in rijen geharkt. Mijmerend wandel ik rond en geniet van van het prachtig zomerse beeld van de meanderende rijen. De heerlijke, beetje zoete geur van versgemaaid hooi hangt in de lucht. Samen met een nieuw idee. En het spreekwoord zegt dat je moet hooien als de zon schijnt, dus ik pak de hark en speel wat met het hooi met hartelijk resultaat.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk