MOOI HÈ...ALLES

'DRAAGMOEDERKIP' ILEAN
Een van de kippen van onze dochter (in Oregon) had moedergevoelens en was broeds. Ze beschouwde elk ei – ook die door haar zusjes werden gelegd - als van haar. Vastberaden zat ze op de eieren. Gisteren ontvingen we foto's van de kippen'draagmoeder' en haar kuikens. Ze hebben geen idee wie de ouders zijn, want kip Ilean deelt hok en wei met 4 zusjes en maar liefst 3 hanen. Vanmorgen ontvingen we het meest recente beeld: de zorgzame moeder koestert liefdevol een van haar kuikens. Voor mij is Ilean, terecht het tweede dier, dat ik spot tijdens mijn expeditie op zoek naar de ''Big Five' die mijn pad kruisen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Arjan | Antwoord 09.08.2013 15:05

Ahhh... Ik ben sowieso een fan van vogels en jonkies zijn dan helemaal lief. Mooie foto en leuk verhaaltje. (Ja, ik heb ook even doorgeklikt naar je website.)

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk