PATCHMOMMY

TWEE VAN ONZE VIER KINDEREN WONEN IN DE VERENIGDE STATEN.

Nu alweer een jaar geleden (juni 2012)zijn twee van onze vier kinderen naar de Verenigde Staten geëmigreerd. Onze oudste dochter woont met haar man nu in Oregon en onze oudste zoon met zijn vrouw en twee prachtige dochtertjes in Florida. Het lijkt in deze tijd misschien heel gewoon: twee kinderen die aan het andere eind van de wereld wonen, maar dat is het niet. Heus niet. Zo'n emigratie heeft veel invloed op ons hele gezin, op degenen die nu ver weg leven en op ons die hier blijven. Ik heb (we hebben) echt moeten groeien en groeien nog steeds in loslaten, leer (leren) er steeds beter mee omgaan. Allebei de kinderen hebben het goed, zijn gelukkig met hun partner en voelen zich thuis in hun nieuwe land. Dat helpt enorm, maar het gemis blijft. Soms valt het niet mee om moeder (ouders)  te zijn.

Ook in Amerika liggen de banen niet voor het opscheppen, daarom zijn onze zoon en zijn vrouw samen het online bedrijf PatchMommy begonnen.

 

WELKOM BIJ PATCHMOMMY

PatchMommy biedt de leukste en mooiste strijkapplicaties / strijkemblemen aan tegen de beste prijs!De strijkapplicaties van patch Mommy zijn ideaal voor kinder- en babykleding en accessoires. Denk aan t-shirts, rompertjes, spijkerbroeken, tassen, rugzakken, petten, beddengoed etc.

De strijkapplicaties worden binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling met de post verstuurd.

Ons aanbod is te bekijken op http://www.patchmommy.com/ (Engelstalig)

of http://nl.dawanda.com/shop/PatchMommy (Nederlandstalig )

en https://www.facebook.com/PatchMommy?fref=ts

 

Veel plezier!

 

 

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.12 | 11:11

Mooie foto zo aan het eind van de reis. Wat een rijkdom als je zo twee maanden in en met de natuur kan zijn, in en van de wereld.

...
08.12 | 10:02

Lieve Hans en Mirjam,
Wat een heel mooi eerbetoon aan Rob.
Hij zou er enorm van hebben genoten. Misschien heeft hij mee genoten met jullie.
Liefs

...
26.11 | 19:10

Mooie foto.
Lichtheid overal!!!!

...
25.11 | 08:45

Weer opnieuw zeer indrukwekkende foto’s en verhalen.
Magisch allemaal!

...
Je vindt deze pagina leuk