PATCHMOMMY

TWEE VAN ONZE VIER KINDEREN WONEN IN DE VERENIGDE STATEN.

Nu alweer een jaar geleden (juni 2012)zijn twee van onze vier kinderen naar de Verenigde Staten geëmigreerd. Onze oudste dochter woont met haar man nu in Oregon en onze oudste zoon met zijn vrouw en twee prachtige dochtertjes in Florida. Het lijkt in deze tijd misschien heel gewoon: twee kinderen die aan het andere eind van de wereld wonen, maar dat is het niet. Heus niet. Zo'n emigratie heeft veel invloed op ons hele gezin, op degenen die nu ver weg leven en op ons die hier blijven. Ik heb (we hebben) echt moeten groeien en groeien nog steeds in loslaten, leer (leren) er steeds beter mee omgaan. Allebei de kinderen hebben het goed, zijn gelukkig met hun partner en voelen zich thuis in hun nieuwe land. Dat helpt enorm, maar het gemis blijft. Soms valt het niet mee om moeder (ouders)  te zijn.

Ook in Amerika liggen de banen niet voor het opscheppen, daarom zijn onze zoon en zijn vrouw samen het online bedrijf PatchMommy begonnen.

 

WELKOM BIJ PATCHMOMMY

PatchMommy biedt de leukste en mooiste strijkapplicaties / strijkemblemen aan tegen de beste prijs!De strijkapplicaties van patch Mommy zijn ideaal voor kinder- en babykleding en accessoires. Denk aan t-shirts, rompertjes, spijkerbroeken, tassen, rugzakken, petten, beddengoed etc.

De strijkapplicaties worden binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling met de post verstuurd.

Ons aanbod is te bekijken op http://www.patchmommy.com/ (Engelstalig)

of http://nl.dawanda.com/shop/PatchMommy (Nederlandstalig )

en https://www.facebook.com/PatchMommy?fref=ts

 

Veel plezier!

 

 

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk