BUITENGEWOON

BUITENGEWOON is opgezet door onze jongste zoon. Het is een kleinschalige logeeropvang die spetterende en avontuurlijke weekenden organiseert voor buitengewone kinderen en jongeren die een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangen of daarvoor in aanmerking komen. In de praktijk zijn dat kinderen met een ontwikkelingsbeperking en/of gedragsproblematiek, zoals autisme, kinderen met aandachtstoornissen zoals ADHD, kinderen met leerproblemen en kinderen met aanverwante problematiek. 

BUITENGEWOON is gericht op kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar.
Naast ontspanning en avontuur bieden wij de kinderen, tijdens de BuitenGewoon middagen, midweeks en weekenden ook de nodige begeleiding.
We begeleiden o.a. op het gebied van samen spelen en het sluiten en onderhouden van vriendschappen. Ook besteden wij aandacht aan sociale omgang en sociale vaardigheden en ondersteunen we op het gebied van conflictoplossing en het omgaan met winnen en verliezen.

 

Wilt u meer weten. Neem dan een kijkje op:

http://www.buitengewoon.nl

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Vandaag | 18:39

Wat een avontuur!!!

...
18.11 | 16:26

Lieve Hans en Mirjam.
Ik heb de verhalen tot vandaag zitten lezen om zo jullie reis in vogelvlucht te ervaren. Mooi en ontroerend. Goede reis Opa en Oma.

...
13.11 | 22:30

Wat is het toch steeds heerlijk jullie verhalen te lezen. Ik wacht vol spanning de foto’s af van het kaboutermannetje.

...
10.11 | 00:43

Lieve Rita, kleinkind nog op komst!
Jullie nog op pad?
Dagdag
Mirjam

...
Je vindt deze pagina leuk