BUITENGEWOON

BUITENGEWOON is opgezet door onze jongste zoon. Het is een kleinschalige logeeropvang die spetterende en avontuurlijke weekenden organiseert voor buitengewone kinderen en jongeren die een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangen of daarvoor in aanmerking komen. In de praktijk zijn dat kinderen met een ontwikkelingsbeperking en/of gedragsproblematiek, zoals autisme, kinderen met aandachtstoornissen zoals ADHD, kinderen met leerproblemen en kinderen met aanverwante problematiek. 

BUITENGEWOON is gericht op kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar.
Naast ontspanning en avontuur bieden wij de kinderen, tijdens de BuitenGewoon middagen, midweeks en weekenden ook de nodige begeleiding.
We begeleiden o.a. op het gebied van samen spelen en het sluiten en onderhouden van vriendschappen. Ook besteden wij aandacht aan sociale omgang en sociale vaardigheden en ondersteunen we op het gebied van conflictoplossing en het omgaan met winnen en verliezen.

 

Wilt u meer weten. Neem dan een kijkje op:

http://www.buitengewoon.nl

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.12 | 11:11

Mooie foto zo aan het eind van de reis. Wat een rijkdom als je zo twee maanden in en met de natuur kan zijn, in en van de wereld.

...
08.12 | 10:02

Lieve Hans en Mirjam,
Wat een heel mooi eerbetoon aan Rob.
Hij zou er enorm van hebben genoten. Misschien heeft hij mee genoten met jullie.
Liefs

...
26.11 | 19:10

Mooie foto.
Lichtheid overal!!!!

...
25.11 | 08:45

Weer opnieuw zeer indrukwekkende foto’s en verhalen.
Magisch allemaal!

...
Je vindt deze pagina leuk