BUITENGEWOON

BUITENGEWOON is opgezet door onze jongste zoon. Het is een kleinschalige logeeropvang die spetterende en avontuurlijke weekenden organiseert voor buitengewone kinderen en jongeren die een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangen of daarvoor in aanmerking komen. In de praktijk zijn dat kinderen met een ontwikkelingsbeperking en/of gedragsproblematiek, zoals autisme, kinderen met aandachtstoornissen zoals ADHD, kinderen met leerproblemen en kinderen met aanverwante problematiek. 

BUITENGEWOON is gericht op kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar.
Naast ontspanning en avontuur bieden wij de kinderen, tijdens de BuitenGewoon middagen, midweeks en weekenden ook de nodige begeleiding.
We begeleiden o.a. op het gebied van samen spelen en het sluiten en onderhouden van vriendschappen. Ook besteden wij aandacht aan sociale omgang en sociale vaardigheden en ondersteunen we op het gebied van conflictoplossing en het omgaan met winnen en verliezen.

 

Wilt u meer weten. Neem dan een kijkje op:

http://www.buitengewoon.nl

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk