BUITENGEWOON

BUITENGEWOON is opgezet door onze jongste zoon. Het is een kleinschalige logeeropvang die spetterende en avontuurlijke weekenden organiseert voor buitengewone kinderen en jongeren die een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangen of daarvoor in aanmerking komen. In de praktijk zijn dat kinderen met een ontwikkelingsbeperking en/of gedragsproblematiek, zoals autisme, kinderen met aandachtstoornissen zoals ADHD, kinderen met leerproblemen en kinderen met aanverwante problematiek. 

BUITENGEWOON is gericht op kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar.
Naast ontspanning en avontuur bieden wij de kinderen, tijdens de BuitenGewoon middagen, midweeks en weekenden ook de nodige begeleiding.
We begeleiden o.a. op het gebied van samen spelen en het sluiten en onderhouden van vriendschappen. Ook besteden wij aandacht aan sociale omgang en sociale vaardigheden en ondersteunen we op het gebied van conflictoplossing en het omgaan met winnen en verliezen.

 

Wilt u meer weten. Neem dan een kijkje op:

http://www.buitengewoon.nl

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
07.12 | 12:06

Ironisch dat jullie overal de visie van de natives lezen en dat er een president is die het tegenovergestelde verkondigt! Mooi om te lezen overigens! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk