40 DAGEN VS

FROUKJE

PIPER en FROUKJE

SOPHIE en CLAIRE

PLEUN, DIANE,SOPHIE en CLAIRE

CLAIRE

SOPHIE

FLORUS, EEFKE en DORUS

DORUS

BJORN en JANNE

JANNE

VEERTIG DAGEN USA

Eind 2012 hadden we -zoals vaker - zo'n moment van: " Tjee, wat gaan de jaren toch snel. Augustus 2013 zijn we alweer 40 jaar getrouwd". Die gedachte bracht het idee met zich mee om 40 dagen naar USA te gaan.
In juni 2012 zijn onze oudste twee kinderen naar USA geëmigreerd. Froukje woont en leeft nu met haar man Piper in Oregon en Pleun met zijn vrouw Diane en hun dochtertjes Sophie en Claire wonen in Florida. Hoe heerlijk om hen te gaan opzoeken.
40 Dagen voor 40 jaar. Een dag voor ieder huwelijksjaar, dat is toch niet teveel gevraagd.
We gaan het doen, een roadtrip met een camper, van Froukje naar Pleun. 13 Oktober vertrekken we, omdat het dan nog niet echt koud is in Oregon en als we een paar weken later aankomen in Florida, is de ergste hitte daar voorbij.

In februari 2013 horen we dat we  dat we opnieuw opa en oma gaan worden. Florus en Eefke zullen eind september hun eerste kindje krijgen.
Die data zitten wel erg dichtbij elkaar.

Woensdag  2 oktober
Elke reis is een ontdekkingsreis. Dat heb ik op al mijn reizen met Hans en op 'Roos'reis met Sil steeds ervaren en deze reis belooft ook een heel bijzondere te worden.
We gaan het leven van Froukje en Piper meebeleven. Hun leven in en met de natuur, sober en rijk tegelijk. Voor het eerst zullen we in levende lijve aanwezig zijn in hun wereld. En bij Pleun en Diane gaan we meemaken hoe druk ze in de weer zijn met hun meisjes en het bedrijfje dat ze samen runnen en dat nu al expansief groeit. We zullen met eigen ogen zien hoe hard onze twee kleindochters gegroeid zijn en hoe ze zich ontwikkeld hebben.
Heerlijk om hen alle zes weer in onze armen te kunnen houden. Dat is toch ff  anders dan skype. Daar verheugen we ons enorm op. Maar ook worden we heen en weer getrokken. Het kindje van Florus en Eefke is nog niet geboren. Dat gaat deze week gebeuren. Hopelijk vandaag. Het is al een week na de uitgerekende datum.
Het komt eigenlijk zo ongelukkig uit, dat we de reis voor dit tijdstip geboekt hebben.

Donderdag 3 oktober
Na een spannende, maar goed verlopen zwangerschap en een best wel heftige bevalling is gisterenavond (2 okt 21.21 uur) in het Radboudziekenhuis een mooi lief meisje geboren: Dorus, onze derde kleindochter. Ontroerend om Eefke en Florus met Dorus te zien.

Vrijdag 4 oktober
Het gaat goed met Dorus en haar ouders, dat maakt dat we nu echt met de laatste voorbereidingen van de trip gaan bezighouden. 
Het aftellen is begonnen. Inmiddels hebben we de tickets ontvangen, Jongste dochter Janne en haar vriend Bjorn zullen ons midden in de nacht naar Schiphol brengen en op 14 oktober staat er een camper (RV) voor ons klaar. Ondertussen liggen overal 'to do' en 'niet vergeten' briefjes.  Zondag over een week is het zover, maar nu vooral nog ...Dorus

Dinsdag 8 oktober
Onze derde kleindochter en haar ouders 'doen het prima' en ons beider uitslagen bij de cardioloog zijn niet verontrustend, dus we kunnen met een gerust hart naar USA vertrekken.
40 Dagen samen in een huisje op wielen (RV) onderweg van west naar oost!

Zondag 13 oktober
USA HERE WE COME!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Diane | Antwoord 28.10.2013 02:22

Diane van Lanen See you both soon!
Diane

Loek en Nel | Antwoord 21.10.2013 00:14

Hoi mir en Hans
Al weer een weekje onderweg. Wij hopen dat jullie een leuke tijd hebben en jullie genieten van de reis en jullie ( klein-)kinderen. Geniet ervan

Mieke Volleberg | Antwoord 20.10.2013 19:56

Hallo mir en hans

Heerlijk genieten en de website is prachtig.

Liefs

Froukje & Piper | Antwoord 15.10.2013 00:30

Fijn om gisteren jullie stemmen even via de telefoon te hebben gehoord. Vanuit San Francisco—lekker dicht bij. Nog twee nachtjes slapen en jullie zijn hier!

mariella | Antwoord 13.10.2013 22:24

verheug me op jullie verhalen..........liefs Mariella

carla vierstra | Antwoord 13.10.2013 14:37

Hele fijne reis en hele mooie dagen! Groetjes Carla

Mirjam | Antwoord 13.10.2013 12:06

Dank voor alle lieve berichtjes. We gaan nu boarden.

Sil | Antwoord 13.10.2013 10:27

Dag lieve schatten, in het vliegtuig nu. De grote reis is begonnen. Alles wat vergeten is, is nu gewoon vergeten. Dikke kus, Sil

Pleun, Diane, Sophie and Claire | Antwoord 13.10.2013 06:51

Safe travels across the pond....looking forward to seeing you soon! Big hugs and kisses from us all...now go forth and conquer! xxx

Astrid van Dijck | Antwoord 13.10.2013 02:37

Hoi Mirjam en Hans, Vandaag de grote dag. Heel veel plezier de komende 40 dagen! Geniet van elkaar en van de (klein)kinderen! Groetjes, Astrid v Dijck

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk