'WALK THIS WAY'

MEDITATIEPAD

watertoren

Facerock Beach Bandon

Facerock

'KUNDUN'.

Cocquille River

DAG 6
18 OKTOBER

In de ochtend worden we rondgeleid over de rest van het terrein, de boomgaard en het bos. Tot onze verrassing is er in het bos een meditatiepad uitgezet. Terwijl we hier wandelen, krijgen we uitleg over het ontstaan ervan en we laten de mooie spreuken die we onderweg tegenkomen op ons inwerken.

Na de lunch vertrekken we voor een strandwandeling. De kust van Oregon is een plaatje, waar we onderweg hierheen ook al van mochten genieten. Bij het plaatsje Bandon (vanaf Myrtle Point, waar Froukje en Piper wonen is dat zo'n 20 minuten rijden met de auto) heeft het water zowel op het strand als in de zee bijzondere vormen in de zandrotsen gemaakt. We lopen een paar mijl langs het strand en daarna wandelen we langs de rivier Coquille, de Old Town van het plaatsje in.

's Avonds eten we gezellig bij een Italiaans restaurant, waar de chef zijn hele familie inzet voor een culinaire en muzikale prestatie van formaat. Vader Angelo en zijn zoon spelen gitaar. Angelo blijkt een goed zanger te zijn en zijn vrouw speelt viool. Het totaal onverwachte optreden maakt de avond nog mooier, dan hij al was.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk