'WALK THIS WAY'

MEDITATIEPAD

watertoren

Facerock Beach Bandon

Facerock

'KUNDUN'.

Cocquille River

DAG 6
18 OKTOBER

In de ochtend worden we rondgeleid over de rest van het terrein, de boomgaard en het bos. Tot onze verrassing is er in het bos een meditatiepad uitgezet. Terwijl we hier wandelen, krijgen we uitleg over het ontstaan ervan en we laten de mooie spreuken die we onderweg tegenkomen op ons inwerken.

Na de lunch vertrekken we voor een strandwandeling. De kust van Oregon is een plaatje, waar we onderweg hierheen ook al van mochten genieten. Bij het plaatsje Bandon (vanaf Myrtle Point, waar Froukje en Piper wonen is dat zo'n 20 minuten rijden met de auto) heeft het water zowel op het strand als in de zee bijzondere vormen in de zandrotsen gemaakt. We lopen een paar mijl langs het strand en daarna wandelen we langs de rivier Coquille, de Old Town van het plaatsje in.

's Avonds eten we gezellig bij een Italiaans restaurant, waar de chef zijn hele familie inzet voor een culinaire en muzikale prestatie van formaat. Vader Angelo en zijn zoon spelen gitaar. Angelo blijkt een goed zanger te zijn en zijn vrouw speelt viool. Het totaal onverwachte optreden maakt de avond nog mooier, dan hij al was.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.12 | 11:11

Mooie foto zo aan het eind van de reis. Wat een rijkdom als je zo twee maanden in en met de natuur kan zijn, in en van de wereld.

...
08.12 | 10:02

Lieve Hans en Mirjam,
Wat een heel mooi eerbetoon aan Rob.
Hij zou er enorm van hebben genoten. Misschien heeft hij mee genoten met jullie.
Liefs

...
26.11 | 19:10

Mooie foto.
Lichtheid overal!!!!

...
25.11 | 08:45

Weer opnieuw zeer indrukwekkende foto’s en verhalen.
Magisch allemaal!

...
Je vindt deze pagina leuk