'LAST DAY'

DAG 8
20 OKTOBER

Vandaag de laatste dag dat we hier zijn, blijven we rondom huis. Het wordt een da vol creativiteit. Van een groot stuk bijenwas maken we samen kaarsen en vullen we allerlei stenen en schelpen met de vloeibaar gemaakte was.
Piper laat ondertussen zien hoe je meergranenbroden maakt in de mooie zelfgemaakte lemen oven, De broden gaan morgen met ons mee voor onderweg.

Al met al waren het een paar hele mooe, fijne dagen, waar we erg van hebben genote.
We zullen hun gezelschap, de sfeer en de heerlijke uurtjes bij het vuur zeker gaan missen.
Froukje en Piper zijn gelukkig samen en met hun leven dichtbij en et de natuur. Het is in alle opzichten een warme woonplek.

Morgen gaat de roadtrip verder richting Florida, naar pleun, Diane en de meisjes. Voordat we daar aankomen zullen we onderweg beslist een en ander hebben beleefd!

Met een gerust hart trekken we verder, omdat de berichten uit Nederland ook goed zijn. Met Dorus gaat het goed. Ze groeit als kool, is steeds meer wakker en heel tevreden. Wat een rijkdom allemaal.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Mariella | Antwoord 22.10.2013 01:00

om het leven van Froukje te zien, wat zullen jullie trots zijn .....Mariella

Mariella | Antwoord 22.10.2013 00:58

Wat een geweldige reis, inderdaad een rijkdom maar ook voor ons om er zo van mee te genieten. En heel bijzonder om iets meer van het leven Liefs Harry,Mariella

Marianne | Antwoord 21.10.2013 22:25

Wat een schitterende reis hebben jullie samen en wat heerlijk om Frouk en Piper daar zo gelukkig te zien. Liefs

HETTY | Antwoord 21.10.2013 16:04

Wat leuk om jullie elke dag te kunnen volgen. Wat is het daar prachtig !! Froukje past daar helemaal, zo te zien is ze erg gelukkig, geweldig hoor !!!

Sil | Antwoord 21.10.2013 15:19

Wat fijn om zo een beetje met jullie mee te reizen. Wat is het wondermooi allemaal. En zo super om zo mee te proeven van Froukel en Piper.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk