DE AARDE VOL HEMEL

Zaterdag- op zondagnacht kamperen we in Grants Pass. Een prachtig ruime camping met een rivier en waterval op het terrein.

Camping Grants Pass

Twee van onze lieverds.

"Rowin, Ro...zooooveel!"

"Mijn oude opa... Nergens iemand zo grappig als hij..."

Ziekenhuis avontuur

Opa is niet meer de snelste.

Farmers Market

Farmers Market

Aardappels schillen voor het 'potluck' - etentje bij vrienden.

Ook bij Froukje en Piper zijn er slangen in de tuin.

6 TOT EN MET 9 NOVEMBER

Tot nu toe verbleven we in de high desserts. Maar de bergen van gisteren hebben we inmiddels verruild voor lagere bergen met afwisselend hoge heuvels. 'Dramatic beautiful mountains' Pieken en dalen. Excitement ! Heuvels uitnodigend, omarmend. Rustgevend!

Living the dream ! Het is zondagochtend (6 nov.) en klassieke melodieën begeleiden ons terwijl we opnieuw onderweg zijn naar Froukje, Piper en Rowin. We gaan daar waar ons hart ons brengt. Huub Oosterhuis zegt het zo mooi: ' De aarde zit vol hemel' .

Heerlijk om weer voor een paar dagen terug te zijn . We worden warm ontvangen door Froukje Piper en de groep. En kleine Ro reageert nu met herkenning en blijdschap. Alleen daarvoor wil je al opa en oma zijn !

Het is zondagavond als we aankomen en donderdagochtend vertrekken we weer. We wandelen met Ro zodat Froukje de handen even heeft, zitten in de avond bij Piper's vuur, genieten van zijn overheerlijke maaltijden en af en toe helpen we met voor handen zijnde klusjes als snoeien, geoogste tomaten sorteren, melk halen op de boerderij, maar vooral zijn het opa en oma dagen en dat was onze bedoeling . We hebben een heel gezellig etentje bij vrienden van Froukje en Piper ( potluck), gaan mee wanneer er inkopen gedaan worden bij de biologische boerenmarkt in Coos Bay. Bezoeken met Froukje en Ro nog een keer het strand, waar een onverwacht hoge golf Hans en Rowin te pakken heeft . En we bezoeken 4 ziekenhuizen in de regio en een post van het rode kruis omdat Hans zijn bloed geprikt moet worden zodat zijn dosis bloedverdunnende medicatie kan worden bijgesteld . Dat heeft wat voeten in aarde gehad en energie, maar is uiteindelijk donderdagmorgen door interventie van onze huisarts dan toch nog gelukt.

Het waren gevulde bezige fijne dagen en nu zijn we onderweg naar Idaho waar we een kijkje willen gaan nemen in de omgeving van Preston.


Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.12 | 11:11

Mooie foto zo aan het eind van de reis. Wat een rijkdom als je zo twee maanden in en met de natuur kan zijn, in en van de wereld.

...
08.12 | 10:02

Lieve Hans en Mirjam,
Wat een heel mooi eerbetoon aan Rob.
Hij zou er enorm van hebben genoten. Misschien heeft hij mee genoten met jullie.
Liefs

...
26.11 | 19:10

Mooie foto.
Lichtheid overal!!!!

...
25.11 | 08:45

Weer opnieuw zeer indrukwekkende foto’s en verhalen.
Magisch allemaal!

...
Je vindt deze pagina leuk