'MR. DISAPPOINTMENT.'

EINDELIJK OP WEG EN WEG VAN ORLANDO.

Zo jammer dat de foto's in de warmte en blijdschap van de ontvangst niet zo goed lukten. Maar deze mocht toch niet ontbreken. Als je goed kijkt zie je ook de superblije opa nog achter oma staan.

DAG 34
15 NOVEMBER


'Where did all the feelings go?
What about that happy glow?
We're saving the best for last,
We'll leave dispointments from earlier today in the past'
vrij naar Neil Young
 
We zijn vroeg wakker en beginnen vrijwel meteen met het schoonmaken van de RV, zodat we die straks netjes kunnen afleveren. We doen het goed, dus er gaat nog best wat tijd inzitten.
We hebben later bij de aflevercontrole niet de indruk, dat er echt naar wordt gekeken, wat wel wat tegenvalt.
De tweede teleurstelling is, dat ik bij het uitstappen aan een schroef van de RV blijf hangen, waardoor ik een lelijke val van het trapje maak met als gevolg een verstuikte voet en blauwe plekken.
Een derde teleurstelling is de gereserveerde 'rent a car met pick-upservice'. De beloofde pick-upservice wordt wel geleverd...uiteindelijk, maar wel met een vertraging van drie uur. Dat betekent dat we al die uren bij Cruise Amercca moeten wachten, dat we nu Sophie niet kunnen verrassen door haar uit school te halen, zelfs niet voor het donker in Fernandina Beach zullen zijn en ook nog in de spits terecht komen. Het is nog 3-4 uur rijden van Kissimmee naar 'the Van Lanen Four'.
Tot overmaat van 'ramp' begint het onderweg te regenen. Eigenlijk de eerste keer in al die weken, dat het werkelijk echt regent.

We worden vandaag danig op de proef gesteld en denken dat we een mindere dag hebben, ook voor het eerst in al die weken. Wanneer we op onze bestemming aankomen, kunnen we niet anders dan dat beeld direct bijstellen. We kunnen zoon- en schoondochterlief na bijna een jaar weer in de armen sluiten en zijn onmiddellijk met en onder veel enthousiasme opa en oma.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Vandaag | 18:39

Wat een avontuur!!!

...
18.11 | 16:26

Lieve Hans en Mirjam.
Ik heb de verhalen tot vandaag zitten lezen om zo jullie reis in vogelvlucht te ervaren. Mooi en ontroerend. Goede reis Opa en Oma.

...
13.11 | 22:30

Wat is het toch steeds heerlijk jullie verhalen te lezen. Ik wacht vol spanning de foto’s af van het kaboutermannetje.

...
10.11 | 00:43

Lieve Rita, kleinkind nog op komst!
Jullie nog op pad?
Dagdag
Mirjam

...
Je vindt deze pagina leuk