'LET'S STICK TOGETHER'

35 JAAR: HERNIEUWING HUWELIJKSBELOFTE.

35 JAAR: CEREMONIEEL DRANKJE

MET ONS ALLEN

DOCHTERS

ZONEN

SCHONE DOCHTERS

DAG 35
16 NOVEMBER

'Let's stick together, let's stick together
You know we made a vow to leave one another never.
Ferry Bryan

's Morgens sluiten Hans en Pleun aan bij de wekelijkse jeu de boulesbijeenkomst in het stadje Fernandina.
De club is opgericht door een Belg (Philip), die jaren geleden in Florida is neergestreken en jeu de boules als sport in de USA heeft geïntroduceerd. Hij vertelt dat hij van zijn hobby  zijn beroep heeft gemaakt ( import en distributie van de 'boules').
Philip is familie van het wereldwijd bekende bedrijf uit Asten, dat klokken maakt en zegt vol trots dat hun naam nu bekend is vanwege de levering van 'bells and balls'.
De familiebanden met Asten en de internaatjaren van Hans in Deurne, blijken ook een gedeeld netwerk op te leveren: ook in de grote USA blijkt de wereld klein.

Fernandina ligt op een eiland, dat via een brug is verbonden met het vaste land van Florida. Het eiland heet Amelia eiland en heeft aan alle kanten prachtig strand. Pleun en Diane wonen vlakbij het strand. En het kan dan ook bijna niet anders dan dat we aan het einde van de middag met de kinderen nog een bezoekje brengen aan het strand.

Het is vandaag dag 35. Toen we 35 jaar getrouwd waren, zaten we ook op een eiland. We vierden met ons allen vakantie op Bali. Ter gelegenheid van ons 35 jarig huwelijk hebben onze kinderen ons bloemenkransen omgehangen en daarna hebben Hans en ik in het bijzijn van de kinderen en mijn zus Sil onze huwelijksbeloften hernieuwd. Het was heel ontroerend en feestelijk. We hebben elkaar daarbij toegesproken en samen terug-en vooruitgeblikt. Een indrukwekkend moment in de tijd.


Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Mariannevd51@gmail. nl | Antwoord 18.11.2013 22:00

Hallo Hans en Mirjam, heerlijk om even bij hen te zijn! Geniet nog volop de laatste dagen!!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk