ALLE DAGEN WONDERDAG

'PA'S WAITING BENCH'

6 juli-verhalen van verdwijning

 

Daar zat hij dan met een stevige sigaar in zijn mond. Op het bankje, met af en toe de zon op zijn gezicht. Een vader, een opa misschien. 

Was dit bankje voor hem de ontmoetingsplaats om met vrienden samen te komen of was het meer een filosofisch bankje? Een vaste plek om stil te staan bij levensgebeurtenissen die om reflectie vroegen?

Was het zijn plek om te dromen of wachtte hij daar op iets ? Op iemand? Op post? Aanspraak? Zijn kleinkinderen?Iemands terugkeer?

Was het misschien gewoon prettig wachten? Op morgen? Op niets? In zijn eigen straatje, genietend van het leven dat aan hem voorbij trok.

 

'Pa's waiting bench'....het maakt me nieuwsgierig naar de man die hier zat. 

 

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk