ALLES GAAT VOORBIJ, MAAR EERST GENIETEN WE ERVAN"

Janne en Bjorn

Florus en Eefke

Dorus

Olle

Pleun en Diane Fernandina Beach, Florida We krijgen graag een nieuwe foto lieverds!

Sophie

Claire

Froukje, Piper en Rowin Myrtle Point, Oregon

Rowin

'Alles gaat voorbij, maar eerst genieten we ervan (Acda en de Munnik). Inderdaad ! Allebei weten we te genieten in ons leven. Bij elkaar horend en aan elkaar gewaagd maken we herinneringen, waar we later nog veel plezier aan beleven. Zo gaat dat ook wanneer we op reis zijn. Nog altijd genieten we ontzettend na van onze camperreis in 2013 toen we van Froukje in Oregon naar Pleun in Florida reisden.

De beslissing om ook dit keer met de camper door USA te trekken is daardoor snel genomen. We gaan de gezinnen van Froukje en Pleun bezoeken,

Gezinnen! Ook Froukje en Piper hebben inmiddels een zoontje. Ro (Rowin Clay Piper) viert op 23 oktober zijn eerste verjaardag en deze mijlpaal willen we samen met hen vieren.

In Florida wordt Sophie op 13 december al zeven jaar en ook daar willen we graag bij zijn. Dit betekent dat we ongeveer 2 maanden onderweg zullen zijn. We hebben geen reisplan gemaakt, weten alleen dat we deze keer niet de hele afstand van Froukje naar Pleun gaan rijden en  dat we op 3 december de camper inleveren en in het vliegtuig naar Florida stappen.

Zolang op reis gaan is natuurlijk fijn maar de achterblijvende kinderen en kleinkinderen loslaten...'sterk spul joh'.

Op 16 december staan we weer op Nederlandse bodem om de Florus en Janne en 'co' weer in onze armen te sluiten. Mooi op tijd thuis voor de geboorte van ons zesde kleinkind, kindje van Janne en Bjorn.

Maar eerst is er dit: op weg ...reizen als verrassing, zonder omlijnd vast plan !

Genieten !


Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk