PACIFIC COASTAL HIGHWAY 1 / BODEGA DUNES

Cruise America

Voor dit moment laten San Fransisco links liggen.

Campground

Net Bonanza

Little house on the priary

De kapitein was in slaap gevallen, zo werd ons verteld.

Bodega Dunes

Verrassing van Dorus

Wow !

18-19 en 20 OKTOBER

Na het inchecken, het  'mind your steps' , de uren vliegen, aankomst in San Fransisco, shuttle naar en overnachting in het hotel, gaat het ophalen van de camper bij Cruise America vlot. We zijn immers vertrouwd met de procedure en met het vehikel. Een Duits stel brengt op dat monument 'hun ' camper terug. Van hen krijgen we de restinhoud van de koelkast en even later vullen we bij de supermarkt het overige aan.
Dan zijn we er echt klaar voor en rijden we door San Fransisco richting noorden.
Via Highway 101 naar Santa Rosa en vandaaruit naar de kust, waar we verder gaan op Pacific Coastal Highway 1. Wanneer de avondschemering invalt, besluiten we uit te kijken naar een plek waar we kunnen overnachten en dat wordt een paardenranch.
Het terrein grenst aan een natuurgebied (de Bodega Dunes) en meet 400 ha.
Verspreid over het terrein, dat flink wat hoogteverschil kent, zijn diverse kampeermogelijkheden, waar je midden in de natuur kunt genieten van een uiterst fraai uitzicht op de oceaan.
De familie ontvangt ons hartelijk en we voelen ons meer dan welkom doordat ze ons direct uitnodigen voor een drankje en een gezamelijke pizzamaaltijd. Het seizoen loopt ten einde en er zijn, behalve de 80 paarden, geen gasten.
We besluiten op deze prachtige plek twee nachten te blijven en de volgende dag maken we, onder de stralende zon, lange wandelingen. In de ochtend langs het strand en in het duinengebied en 's middags verkennen we de 400 ha. met lama's, schapen en runderen en ook veel onzichtbaar klein wild, waar talloze roofvogels op  jagen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Angelien Kobessen | Antwoord 02.11.2016 19:21

Veel plezier !
Angelien Kobessen

Karin Arts | Antwoord 02.11.2016 19:00

Mooie tijd daar !
Karin Arts

Henny Schoute-Bussolati | Antwoord 02.11.2016 18:34

Mirjam, een mooie tijd met je gezin !
Henny

hans en marion | Antwoord 25.10.2016 13:52

lieve mir proficiat daar in die mooie omgeving en bij je dierbaren
lieve groet voor allen

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk