CAMPERREIS VS 2017

Een route uitstippelen daar doen we gewoonlijk niet aan. We reizen intuitief. Maar deze keer is het een beetje anders.... globaal bepalen we het reistraject. We zullen 8 weken in de Verenigde Staten zijn. We vliegen naar Pennsylvania. Froukje, Piper en Rowin verhuisden vorig jaar vanuit Oregon hier naar toe. We logeren een week bij hen in Shohola (bij Millford). Op de dag van aankomst viert Rowin zijn tweede verjaardag en dan willen we natuurlijk daar zijn.

Eind oktober halen we in Newark de camper op en rijden naar Florida. Pleun en Diane hebben oppas nodig en wij stemmen graag onze roadtrip daar op af omdat wij dan met liefde en plezier bij Sophie en Claire blijven. Het zal een kort bezoekje zijn, we komen namelijk in december bij hen terug om wat langer daar te zijn rondom en op Sophie haar verjaardag.

De tussen deze twee Florida bezoekjes gelegen weken,  trekken we rond en verkennen de oostkant van dit immense land zonder voorop serieus vastgesteld plan. Zo reizen we het liefst.

Wat wel vast ligt, is dat we na inleveren van de camper een paar dagen naar NewYork gaan.

Om met Ap Dijksterhuis (schrijver van  'Wie (niet) reist, is gek' )te spreken: 'voorpret, nupret, napret'.

Daar gaan we voor!

 

 

 

"Goede reis opa en oma!"- Dorus en Olle. Dorus tekende de camper en schreef haar eigen naam erbij.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Froukje | Antwoord 07.12.2017 05:29

5 DECEMBER
ALs het goed is zijn jullie inmiddels bij de vL4 in FL aanbeland. Het laatste hoofdstuk van jullie avontuur! Geniet van Pleun en zijn meiden, geef ze allemaal een dikke knuffel van ons drietjes en tot gauw in NL.

Liefs, Froukje en the Piper-b

Hannie warringa | Antwoord 27.10.2017 09:02

Leuk om jullie ook weer op deze reis te volgen. Liefs Hannie

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk