NABESCHOUWING REIS

We kijken terug op een onvergetelijke reis. We hebben het heerlijk gehad bij Froukje, Piper en Rowin in Oregon en net zo heerlijk bij Pleun, Diane, Sophie en Claire in Florida en we hebben beslist niet minder genoten van het met ons twee onderweg zijn door het Westen van de VS.

Zoveel natuur gezien, ontmoet in zoveel verschillende vormen. Sterk, brutaal,  dankbaar, optimistisch, prachtig en wild.

Zoveel mensen gesproken, zoveel toevaligheden, avontuur, verrassing, verwondering. Het is ongelooflijk overweldigend mooi geweest en het was superfijn  om zo samen onderweg te zijn. Iedere dag hebben we nieuwe herinneringen gemaakt.

Amerika is zo'n  bijzonder land. We hebben deze reis weer een paar staten bezocht, maar voor Oregon hebben we flink wat tijd uitgetrokken. Het is een staat, die eigenlijk ' alles' heeft. Min of meer verdeeld door de bergen van de Cascade Range, die van Noord naar Zuid loopt.

Central Oregon is een high dessert plateau met bergen. In dit deel zijn meer dan 500 mijl aan rivieren, 150 bergmeren. Er zijn veel nationale parken en nationale monumenten.De zon schijnt er veel, alleen de dagen dat wij er waren, hield hij zich nogal achter de wolken schuil, maar gelukkig was het droog en de temperatuur lekker. Central Oregon is onvoorspelbaar adembenemend mooi.

We hebben opnieuw de VS geproefd en zijn ons op reis steeds thuis blijven voelen. We waren dan ook in goed gezelschap. Elkaars!

 


Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.12 | 11:11

Mooie foto zo aan het eind van de reis. Wat een rijkdom als je zo twee maanden in en met de natuur kan zijn, in en van de wereld.

...
08.12 | 10:02

Lieve Hans en Mirjam,
Wat een heel mooi eerbetoon aan Rob.
Hij zou er enorm van hebben genoten. Misschien heeft hij mee genoten met jullie.
Liefs

...
26.11 | 19:10

Mooie foto.
Lichtheid overal!!!!

...
25.11 | 08:45

Weer opnieuw zeer indrukwekkende foto’s en verhalen.
Magisch allemaal!

...
Je vindt deze pagina leuk