NABESCHOUWING REIS

We kijken terug op een onvergetelijke reis. We hebben het heerlijk gehad bij Froukje, Piper en Rowin in Oregon en net zo heerlijk bij Pleun, Diane, Sophie en Claire in Florida en we hebben beslist niet minder genoten van het met ons twee onderweg zijn door het Westen van de VS.

Zoveel natuur gezien, ontmoet in zoveel verschillende vormen. Sterk, brutaal,  dankbaar, optimistisch, prachtig en wild.

Zoveel mensen gesproken, zoveel toevaligheden, avontuur, verrassing, verwondering. Het is ongelooflijk overweldigend mooi geweest en het was superfijn  om zo samen onderweg te zijn. Iedere dag hebben we nieuwe herinneringen gemaakt.

Amerika is zo'n  bijzonder land. We hebben deze reis weer een paar staten bezocht, maar voor Oregon hebben we flink wat tijd uitgetrokken. Het is een staat, die eigenlijk ' alles' heeft. Min of meer verdeeld door de bergen van de Cascade Range, die van Noord naar Zuid loopt.

Central Oregon is een high dessert plateau met bergen. In dit deel zijn meer dan 500 mijl aan rivieren, 150 bergmeren. Er zijn veel nationale parken en nationale monumenten.De zon schijnt er veel, alleen de dagen dat wij er waren, hield hij zich nogal achter de wolken schuil, maar gelukkig was het droog en de temperatuur lekker. Central Oregon is onvoorspelbaar adembenemend mooi.

We hebben opnieuw de VS geproefd en zijn ons op reis steeds thuis blijven voelen. We waren dan ook in goed gezelschap. Elkaars!

 


Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk