THERE WE GO AGAIN...

23 OKTOBER   

Het is nog maar net 23 oktober als om half twee de wekker afloopt. We kleden ons snel aan, maken schoonzoon Bjorn wakker, eten een kleinigheidje en om kwart over twee rijdt Bjorn ons richting Schiphol.

Klokslag vier uur staan we in de vertrekhal.
Zelfs op dit vroege uur is het best druk op de luchthaven, bij de incheckbalie is het gelukkig nog rustig, we zijn bij de eersten. De Security stelt de gebruikelijke vragen, die we nog kennen van vorige vluchten naar Amerika. We zijn vlot door de douane en installeren ons bij de gate, waar we tot we vertrekken lekker gaan zitten lezen. Zowel in Amsterdam als in Zurich, waar we overstappen,  gaan we stipt op tijd de lucht in en om kwart over twaalf landen we drie kwartier eerder dan verwacht in Newark NewJersey.
We vervullen er de immigratieformaliteiten met foto en vingerafdrukken, passeren met onze bagage de douane en even later staan we buiten, waar we worden verwelkomd door onze drie breedlachende Pipers. We zijn er!

We rijden een herfstgekleurde route naar Shohola (bij Milford) Pennsylvania, waar Froukje, Piper en Rowin nu sinds een half jaar wonen. Voor ons een nieuwe omgeving en staat om te ontdekken. Maar eerst blijven we een weekje hier bij hen!

Het is nog steeds 23 Oktober, Rowins tweede verjaardag en wij zijn het cadeautje!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Hannie glaser warringa | Antwoord 28.10.2017 09:55

Wat wordt Rowin al weer groot. Groetjes aan Froukje en Piper.

Marianne | Antwoord 28.10.2017 08:28

Wat heerlijk weer te lezen over jullie reis. En wat fijn om bij Ro's verjaardag te kunnen zijn. Sprekend Froukje!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk