CITYTRIP

RODE KARDINAAL

MET DE CAMPER, NET ALS CLAIREFIE

TRAIL NAAR SHOHOLA FALLS

SHOHOLA LAKE

DELEWARE RIVER MILFORD

28.29.30 NOVEMBER

Heerlijk om weer een paar dagen bij Froukje te zijn. Piper heeft het als chefkok druk in het restaurant, maar maakt zich vrij, zodat we met ons allen naar de Shohola Falls kunnen gaan. Ro heeft goed onthouden dat Sophie en Claire in Florida een rondje met de camper mee mochten en vraagt al een paar keer: “ Opa, oma, Ro camper rijden, net als ClaireFie?”

Piper heeft niks teveel gezegd. De Shohola Falls zijn prachtig. Ro raakt niet meer uitgepraat over de waterval.

De dag erna staat in het teken van opruimen. Al onze spullen gaan weer in de koffers en de camper wordt grondig schoongemaakt, want de camper gaat weer terug naar Cruise America in Newark, New Jersey.

Froukje, Piper en Rowin gaan met ons mee naar Newark. Bij het inleveren worden complimenten gedeeld: “the best I rented till so far” en “driven without damage and very well cleaned”. Hans maakt indruk door te vertellen dat we met de ruim 4000 miles van deze reis in totaal 16000 miles in een camper van Cruise America gereden hebben verspreid over 4 reizen en gedurende 100 dagen. Voortaan krijgen we ' V.I.P Treatment ' !

Hierna worden we bij het treinstation afgezet en beginnen we aan de reis naar New York.

Ruim anderhalf uur reizen we met de stoptrein en daarna gaan we verder per subway met een overstap. Het is een heel avontuur.

Wanneer we uit de trein stappen bij Pennsylvania Station in NewYork, voelen we ons toch echt wat verdwaasd. Wat een wirwar van richtingen. Kennelijk zien we er ook enigszins vertwijfeld uit want een bejaard echtpaar komt op ons af en loodst ons naar de ticketservice en daar worden we van een weekkaart en uitleg voorzien. Het blijft ingewikkeld en Fortune, een bejaarde man van 82 neemt ons onder zijn hoede. Een positieve goedlachse man! We vragen hem, hoe hij zo'n jeugdige uitstraling heeft kunnen houden. Hij zegt daarop dat wanneer je met een positieve kijk op het leven de ongemakken, de pijn en het verlies van de oude dag aanvaardt (het is toch niet anders) er best nog veel te genieten is. “En ik bof met mijn naam natuurlijk” !

Leuke en vitale oude mensen komen we hier in Amerika tegen!

En dan zijn we er ! New York !

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Francine | Antwoord 07.12.2017 17:18

Thanks for the beautiful picture of Rowin! Love, Francine

Hanny Warringa | Antwoord 02.12.2017 23:13

Een heel ander plaatje.

Lonneke van Oort | Antwoord 02.12.2017 23:12

Prachtig!

Eva | Antwoord 02.12.2017 20:28

Oh wat heerlijk! Geniet ervan!

Marianne C | Antwoord 02.12.2017 20:26

Weer iets anders dan het rustige platte land.

Tanja vsn Laar | Antwoord 02.12.2017 20:23

Have fun!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk