CAMPERREIS VS 2018

In 2013 maakten we onze eerste camper roadtrip en het had ons direct te pakken. Inmiddels hebben we veel van de VS gezien en dit danken we aan het besluit van Froukje en Pleun om hier te gaan wonen. Niet fijn, altijd die oceaan tussen ons in, maar alles heeft een keerzijde. En wij boffen dat we op het idee kwamen voor deze invulling van de keerzijde.

Het is wel lastig om de anderen weer achter te laten. Florus en Eefke en hun drietal in Katwijk. Hun gezin werd in februari uitgebreid met Mannes. En Janne en Björn en Mats, die de hele zomer bij ons in Den Tempel hebben gewoond en daar op het moment nog verblijven. Over een paar weken verhuizen ze naar Malden.  De wetenschap dat het goed met hen gaat, helpt!  En natuurlijk helpt het vooruitzicht de anderen weer terug te zien en ons voor korte tijd in te voegen in hun leven.

We worden steeds beter in het camperleven. Het is een en al uitdaging. Niet alle dagelijkse dingen, zoals de was doen e.d. zijn even gemakkelijk, maar er is zoveel wat daar tegen op weegt. Rijden overdag, stoppen waar het mooi of bijzonder is en dan eind van de middag of ‘s avonds parkeren we ergens waar het mooi en nieuw is. Zetten onze stoelen buiten, nemen en pilsje en een glas wijn, stoken soms een vuurtje, lezen een boek, eten terwijl we ons verwonderen over het prachtige uitzicht of geweldig kampeerplek die we hebben. Heerlijk op tijd naar bed en vroeg op! Iedere morgen worden we wakker met een verrassend mooi en nieuw uitzicht. Soms is dat aan zee of aan de rivier, een andere keer tussen gigantische bomen, tussen besneeuwde bergen, in een megagroot lavaveld, of midden in de woenstijn en straks is het op de nieuwe plek bij Froukje, Piper en Rowin, die een half jaar geleden terug verhuisden naar Myrtle Point in Oregon.

Voor ons betekent het camperleven maximaal genieten van elkaar en van onze kinderen en kleinkinderen in VS. Het geeft ons daarnaast de mogelijkheid een grote afstand te reizen op een ontspannen manier en de vrijheid van gaan en (blijven) staan waar we willen. We boffen!

Kortom we gaan weer 'en route',  voor de zesde keer . Lieverds tot over twee maanden, andere lieverds we komen eraan.

De meeste foto's zullen door het raam van de auto gemaakt worden, dus zullen niet altijd even goed, helder en schoon zijn. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Kiki | Antwoord 26.10.2018 15:49

Wat een heerlijk gebeuren veel geluk op jullie reis❣️💋

jose van Beek | Antwoord 25.10.2018 16:31

Hoi Mirjam,Proficiat met je verjaardag!!!!!!!!Dikke zoen voor beiden!!!!!!!!!!!!!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk