TEGENWIND

In de spits naar het hostel in San Fransisco

18 OKTOBER

 

Bij tegenwind gaat de vlieger hoger !

Wakker geworden om 4.00 uur, trekken we om 5.00 uur de deur van onze Tempel achter ons dicht. Terwijl Janne en Mats nog in diepe slaap zijn, brengt Björn ons -voordat hij aan zijn eigen dag begint - naar station Nijmegen.

 

We reizen per trein naar Schiphol en vliegen met een transfer in Zürich naar San Fransisco . Hier huren we een auto op de luchthaven en rijden naar een hostel in downtown San Fransisco op Union Square.

 

Van Overasselt naar San Fransisco .

Wat er allemaal nog achter deze paar zinnen verborgen zit....

Tegenwind...

Bij de bagageband ontdekken we dat alleen Hans zijn koffer is meegekomen.

Heb ik het over me afgeroepen omdat ik pas onderweg op het idee kwam, dat het slimmer zou zijn geweest, voor het geval er iets zou misgaan, wanneer ik onze kleding en de andere spullen over twee koffers zou hebben verdeeld, ?

Twee uur later kunnen bij de 'car-rentel' onze huurauto ophalen en vertrekken we, zonder koffer.

De avond in het hotel wordt gevuld met invullen van allerlei formulieren op de worldwide bagagetracer. Bijgestaan door Pleun, die dingen voor ons uitzoektt en het overneemt als 'onze' internetverbinding hapert.

 

'To dance in the rain instead of waiting for the storm to pass' valt niet mee. We zijn doodmoe en ons lijf doet pijn. We doen ons best, maar dansen met onze door de reis verstijfde lijven, gaat niet zo gemakkelijk als we willen. Tomorrow ... another brandnew day.


Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk