DE KOP IS ERAF

Richardson Grove

19 en 20 OKTOBER

 

Het zou leuk geweest zijn om San Fransisco nog in te gaan, maar we willen ook op tijd aankomen in Oregon. 

Rowin is 23 oktober jarig en dan willen we daar zijn. Dus voor nu doen we het met de herinneringen aan San Fransisco van jaren geleden, toen we daar met de kinderen waren.

We bellen Cruise America dat we eraan komen. Rijden naar de andere kant van de stad en terwijl ik de camper inricht , brengt Hans de huurauto naar het afleveradres vlakbij.

‘S Avonds vinden we net buiten de stad aan de andere kant van de Golden Gate bridge een campground in Petaluma. Een camping als een Vinex-wijk, niet onze plek. Maar voor de eerste nacht voldoet het .

In ons kleine huis op wielen voelen we ons direct thuis en voor Hans  is het rijden ook  meteen weer heel vertrouwd! 


De volgende dag om 6.30 uur krijgen we een wake-up-call van Janne en Mats: ‘ oma, opa, oma, oma, opa, opa, opa’ . Omdat Mats al de hele zomer bij ons is, is hij dus gewend met opa en oma op te trekken en is hij nu superblij dat hij ons ziet en hoort. En wij zijn dat andersom natuurlijk ook . We zetten wel snel de telefoon wat zachter , anders wordt iedereen in de Vinex-wijk wakker door zijn enthousiasme. 


Pleun heeft laten weten dat de koffer nog altijd niet getraceerd is, dus besluiten we te vertrekken en eerst maar eens te gaan shoppen. Hans zijn onderbroeken zitten me niet echt lekker, dus nieuw ondergoed staat boven aan de lijst . 

Even later lopen we de winkel uit met ondergoed, sokken, een serie t-shirts, trui, jogging broek en een onvervalste American geruite blouse. 

Omgekleed rijdt Hans met zijn eigen countrygirl verder richting Clambeach, waar we op het strand willen overnachten. Een leuke plek, die we ons van een eerdere kennismaking in 2013 herinneren.


Uiteindelijk belanden we na een heerlijk relaxte rit door prachtige omgeving in Richardson Grove Statepark aan de Redwood Higway. Eigenlijk voor een korte pauze, maar het is er zo mooi dat we besluiten er voor de nacht blijven en zo staan we nu dus tussen de eeuwenoude Redwoodgiganten, heilige bomen voor de eerste bewoners van dit bos, de Sinkyonen.

  


Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk