FAMILIE HOOGTEPUNTEN

Het mooie van onze reis is natuurlijk dat begin en eind familiehoogtepunten zijn, waar we naar uitgekeken hebben en we wanneer ik dit schrijf al weer van nagenieten.

Her weer was de laatste week wat frisjes met zelfs een paar dagen regen. Eigenlijk niet het weer dat we in Florida gewend zijn. Maar we hebben toch ontzettend  genoten van onze laatste stop. Een weekje deelnemen aan het leven van de ‘van Lanen 4’ betekent: veel spelletjes met Sophie en Claire, de meisjes naar van school brengen en later weer ophalen, kijken naar de tennistraining, pianolessen van Sophie bijwonen, een beetje tuinonderhoud (Hans) en volop tijd voor een boek of een film later op de avond. Het stadje Fernandina Beach was weer helemaal in de Kerstsfeer en dat zie je vooral in het donker. Tijdens het jaarlijkse festival Dickens in Town waren het oude stadscentrum en veel inwoners weer 19e eeuws aangekleed.

Net als bij Froukje en Piper, zijn we inmiddels al zo vaak hier geweest dat de vrienden van Pleun en Diane voor ons inmiddels ook goede bekenden zijn. Tijdens het verjaardagsfeestje van Sophie komen ze met hun kinderen mee en en kunnen we ook met hen bijpraten. Het feestje is heel gezellig en laat overduidelijk zien dat de ‘van Lanen 4’, hier in Florida, net als de ‘Piperfamily’ in Oregon heel goed geland en geaard zijn. De dagna het feest pakken we voldaan onze koffers en beginnen aan een voorspoedige terugreis. Rijker en dankbaar dooren voor weer vele bijzondere reiservaringen.


Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

24.08 | 08:27

Lieve meneer en mevrouw van Laanen, via de danssite van Janne kwam ik op uw site, genoten van alle rijkdom die u deelt! Veel dank, hartelijke grt Margriet Nolet

...
15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk