OVERNACHTING IN EEN VERLATEN DORP

3 DECEMBER

Vanmorgen zijn we vanuit Ridgecrest vertrokken en rijden via Bakersfield richting San Fransisco . Na Bakersfield laten we bergen achter ons en rijden we ineens in vlak gebied. Wel even een verademing na al die bergen.   Wanneer we in Tula county zijn,  zijn we weer door groen omringd. We rijden tussen druivenstruiken en mandarijnenbomen. Mijlen mijlen lang en zover als je kunt zien. De Betuwe van Amerika , met Amerikaanse maten uiteraard : big, big, bigger ! 

Het is mistig aan het worden en vrij snel zien we niet veel meer. We naderen Colonel Allensworth State Historic Park. Er is een campground, maar ook hier is er helemaal niemand. Wat kiezen we ...hier alleen in niemandsland in de mist blijven vannacht of doorrijden naar een meer bevolkt gebied terwijl er nauwelijks zicht is ? 

We besluiten te blijven. Een paar uur later komt er nog iemand bij . Niet meer alleen.

Er staan nog geen foto's in het fotoalbum.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.12 | 21:05

Met veel plezier je verhaal gelezen Mirjam, geweldig, wat een mooie reis hebben jullie weer gemaakt. En wat een prachtig verhaal!

...
10.12 | 18:52

K linkt spannen die luchtzak.
Daar wil ik wel meer van weten!

...
07.12 | 12:12

Ik hoop dat jullie hier veilig doorheen zijn gekomen, het klinkt best eng in deze tijd waarin ik alsmaar over extreme weersomstandigeheden hoor! Liefs

...
07.12 | 12:06

Ironisch dat jullie overal de visie van de natives lezen en dat er een president is die het tegenovergestelde verkondigt! Mooi om te lezen overigens! Liefs

...
Je vindt deze pagina leuk